Consilierul județean Florin Goidea, vizită în comuna Castelu. Care a fost scopul

269
Consilierul județean Florin Goidea, vizită în comuna Castelu. Care a fost scopul - castelufloringoidea-1507817487.jpg

Articole de la același autor

Comuna Castelu a primit, recent, vizita consilierului județean Florin Goidea, de la PMP, unul dintre responsabilii cu punerea în aplicare a Programului de susținere a învățământului preșcolar și clasele 0-VIII din mediul rural al județului Constanța, inițiat de Consiliul Județean Constanța.

"Pachetele conțin și anul acesta ghiozdan, acuarele, caiete, penar, bloc de desen, culori diferențiate, în funcție de categoria de vârstă. Vorbim de aproximativ 32.400 de pachete cu rechizite. De asemenea, Consiliul Județean Constanța va continua și programul de burse pentru elevii din mediul rural și, astfel, 2.300 de elevi din mediul rural vor beneficia în lunile următoare de burse de merit", a spus consilierul județean, Florin Goidea.

"Suntem onorați și încântați de vizita domnului consilier județean în localitatea noastră și ne bucură sprijinul pe care Consiliul Județean Constanța ni-l acordă și pe acest segment al preșcolarilor și școlarilor. Împreună cu domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz și domnul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, facem ca lucrurile să avanseze pentru copiii comunei Castelu", a declarat viceprimarul comunei Castelu, Antoneta Prodan.

Programul de susținere a învățământului preșcolar și clasele 0-VIII din mediul rural al județului Constanța reprezintă ajutorarea elevilor din mediul rural în parcurgerea procesului instructiv-educativ, prin acordarea fiecărui copil preșcolar și școlar a unui set de rechizite școlare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3771 secunde