Consilierii PSD din comuna Crucea, reclamați de colegii lor de la PNL. Care este motivul

395
Consilierii Partidului Național Liberal din comuna Crucea au solicitat administrației publice locale convocarea unei ședințe de îndată a Consiliului Local pentru discutarea proiectului de hotărâre privind "sprijinirea populației din comună prin acordarea de pachete conținând alimente, având valoarea unitară de 50 de lei". 


Potrivit declarațiilor viceprimarului comunei Crucea, Iulian Tudorache, consilierii locali liberali au luat această inițiativă pentru a veni în sprijinul tuturor cetățenilor înaintea sărbătorilor de Crăciun. 


"Pentru că vin sărbătorile și pentru că mulți dintre localnici nu au o situație materială deosebită, consilierii locali liberali ai comunei Crucea au convocat în ședință ordinară Consiliul Local pentru 19 decembrie, ora 9.00. Fiind conștienți de faptul că administrația locală nu dispune de fondurile necesare pentru un astfel de demers, primăria acordând ajutoare de acest fel doar categoriilor defavorizate, consilierii PNL au identificat și un sponsor dispus să acopere diferența de bani, astfel încât fiecare familie din comuna Crucea să beneficieze de un astfel de ajutor", a declarat viceprimarul Iulian Tudorache.


Inițiativa consilierilor liberali nu a fost însă primită cu entuziasm de aleșii locali social-democrați. 


"În această dimineață ne-am prezentat la ședința de îndată convocată de secretarul comunei, dar, din păcate, am fost singuri în sala de ședință. Deși prezenți în primărie, consilierii PSD nu au dorit să participe la ședință pe motiv că nu există rațiunea urgenței. Urgența constă în posibilitatea acordării unei mici bucurii tuturor locuitorilor comunei înaintea Crăciunului! Nu ne rămâne altceva de făcut decât să așteptăm ședința ordinară a CL din data de 22 decembrie și atunci vom vedea ce hotărâre vor lua primarul și consilierii PSD. Aceasta este încă o dovadă a nepăsării administrației publice din Crucea față de problemele cetățenilor acestei comune", a spus, ieri, viceprimarul PNL Iulian Tudorache. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde