Consilierii locali, convocați în ședință de primarul Decebal Făgădău

415
Consilierii locali, convocați în ședință de primarul Decebal Făgădău - clmsedintafebruarie-1581618046.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, i-a convocat pe aleșii locali la ședința ordinară a lunii februarie. Întâlnirea va avea loc, miercuri,

19 februarie, de la ora 14.00, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi, se află opt proiecte de hotărâri. Primul dintre acestea face referire la aprobarea bugetului local pe anul 2020. Totodată, urmează să se voteze majorarea capitalului social al SC Confort Urban SA Constanța pe anul 2020 și să se aprobe bugetul de venituri și cheltuieli al SC Confort Urban SRL Constanța pe anul în curs. 


Alte proiecte vizează aprobarea bugetelor de venituri și cheltuieli pe anul 2020 ale CT BUS SA, RADET Constanța și Regiei Autonome Exploatarea Domeniului public și Privat Constanța.

În plus, consilierii locali vor vota proiectul de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 115/2017 privind transmiterea în folosință gratuită către Serviciul public de asistență socială Constanța a unor imobile situate în municipiul Constanța.

Nici elevii nu au fost uitați, deoarece pe ordinea de zi se află un proiect care îi vizează în mod direct. Mai exact, se vor aproba numărul și cuantumul burselor aferente semestrului II al anului școlar 2019-2020 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4007 secunde