Consilierii de la Medgidia, vot favorabil pentru înființarea unui centru de zi

304
Consilierii de la Medgidia, vot favorabil pentru înființarea unui centru de zi - medgidiasedintacl-1516980798.jpg
Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, zilele trecute, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a vota proiectul de hotărâre privind trecerea unor imobile din domeniul public al UAT Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia în domeniul public al Județului Constanța și în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Astfel, imobilul teren în suprafață de 4.950 mp situat în strada Progresului FN va fi pus la dispoziție în scopul construirii a două case tip familial, iar imobilul din strada Theodor Aman, nr. 44 - lot 2, în scopul înființării unui centru de zi de recuperare.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, acestea sunt destinate copiilor care provin din centrele de plasament care urmează să fie închise.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de către consilierii prezenți în sală. Casele și centrul vor fi realizate în cadrul procesului de dezinstituționalizare a copiilor aflați în centre de plasament pentru asigurarea tranziției îngrijirii acestora în comunitate prin procesul POR – Axa prioritară 8, Obiectivul Specific 8.3 – Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale Operațiunea C grup vulnerabil: copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3234 secunde