"Congresul PSD trebuie convocat în primăvară'

90

Articole de la același autor

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, astăzi, că partidul trebuie să facă o analiză serioasă a eșecului de la prezidențiale, el opinând că, din acest motiv, congresul ar trebui convocat la primăvară și "nu acum, la cald", vina fiind "colectivă" și trebuind asumată ca atare.


"A fost un val nu pentru Iohannis, ci împotriva PSD și a candidatului nostru. Trebuie să facem o analiză serioasă, să vedem cum putem să ne împăcăm cu electoratul acesta", a spus Ivan, citat de Mediafax.


El a arătat că un congres ar trebui să aibă la la începutul anului 2015.

"Congres – categoric anul viitor, în primăvară, pentru că lucrurile trebuie să se așeze puțin, trebuie să facem niște analize foarte serioase, de unde acest val împotriva noastră",a spus Ivan.

Europarlamentarul a precizat că PSD trebuie să mențină guvernarea și că vinovații nu trebuie căutați în acest moment și a afirmat că este împotriva excluderilor din partid.

"Am avut o guvernare foarte bună, avem proiecte care trebuie să meargă înainte. Trebuie să facem o analiză foarte serioasă, să nu căutăm vinovații azi. Nu e momentul să facem excluderi. Analizele trebuie făcute la rece, nu acum, când sunt spiritele foarte încinse. Am pierdut cu toții, e o vină colectivă, trebuie să ne-o asumăm cu toții", a mai declarat europarlamentarul PSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Actual : Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis
Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Actual : Alegeri prezidențiale în Tunisia
Pagina a fost generata in 2.0798 secunde