Confort Urban continuă lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia

260
Confort Urban continuă lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia - conforturbanlucraritomis-1592140582.jpg
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a început reabilitarea tronsonului cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În plus, în intersecția de la Capitol, vor fi montate semafoare inteligente. Totodată, echipele de muncitori decopertează asfaltul de pe trotuare în vederea reamenajării cu pavele moderne. În cadrul lucrărilor, au fost montate bordurile care vor delimita pista de biciclete și se lucrează la amenajarea zonei aferente spațiului verde.

"Primăria Municipiului Constanța desfășoară în această zonă ample lucrări de reabilitare și de reparații. Avem în vedere amenajarea de noi spații verzi, piste pentru biciclete și trotuare reabilitate complet. Au fost montate bordurile care vor delimita pista de biciclete și se intervine pentru reabilitarea completă a trotuarelor cu dale moderne din beton. Pistele de biciclete din intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis vin în legătură cu pistele existente și cu cele care vor fi amenajate pe tronsoanele aflate în lucru pe bulevardul Mamaia, dar și pe bulevardul Tomis.

Tot în această zonă, se execută lucrări de înlocuire a sistemului de semaforizare. Pe bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș și până în intersecția de la Capitol, semafoarele vor fi inteligente și vor funcționa într-o undă continuă verde. În acest moment, se lucrează și la proiectarea următorului tronson al bulevardului Mamaia, pentru a se putea demara în cel mai scurt timp lucrările de modernizare până la strada Soveja", a declarat Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic SC Confort Urban.

El a mai adăugat că, după finalizarea acestor lucrări, echipele primăriei vor începe și reabilitarea completă a părții carosabile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9856 secunde