Comuna Saraiu îmbracă haine de sărbătoare

493
3
Comuna Saraiu îmbracă haine de sărbătoare - saraiudorinelairimia7-1507817584.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă are o mulțime de griji cu privire la finanțarea unor proiecte ce privesc dezvoltarea comunei Saraiu, primarul Dorinela Irimia nu a uitat că se apropie "Ziua Comunei", de fapt, "Ziua familiei Saraiu", eveniment așteptat cu drag de locuitori.

Drept urmare, autoritatea locală, în frunte cu primarul Dorinela Irimia, pregătește o nouă ediție a "Zilei Comunei Saraiu", un eveniment cultural și religios ce va avea loc, sâmbătă, 14 octombrie.

"Dintr-un colț de lume cu o istorie veche de când pământul, trimitem mesager de suflet și inimă. În pragul toamnei, când natura îmbracă straie arămii, noi toți, cu mic, cu mare, în cele mai alese haine și cu cele mai nobile gânduri, sărbătorim Ziua Comunei. Știu că suntem o foarte, foarte mică rotiță a angrenajului patriei noastre, dar ne considerăm un Guliver în tot ceea ce a însemnat și înseamnă Saraiu. 14 octombrie, întâi și întâi nu este ziua noastră – este ziua în care noi toți creștinii sărbătoresc ziua Preacuvioasei Parascheva, care din lumea de spiritualitate, a ales să fie ocrotitoare. Tragem cortina la ora 12.00 și o lăsăm când Luceafărul se duce la culcare", transmite primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.

Reamintim că, până în 2012, când funcția de primar a comunei Saraiu a fost câștigată de Dorinela Irimia, locuitorii nu aveau prea multe momente de bucurie prin care să cinstească comuna în care locuiesc, astfel că aleșii locali au decis ca această zi să fie sărbătorită, în fiecare an, de Sfânta Parascheva. 

Comentează știrea

Anica
13 octombrie 2017
Felicitari, doamna primar Dorinela Iremia !

E Ziua comunei Saraiu ! La mulți și binecuvântați ani, Oameni frumoși! S-a spus că frumusețea este umbra lui Dumnezeu asupra universului (Gabriela Mistral). Să aveti puterea de a vedea cu toții toate lucrurile frumoase ce vă înconjoară și înțelepciunea de a vedea și oamenii frumoși care pun mai presus de fericirea lor, fericirea altora. La multi ani, Saraiu ! Felicitări doamna primar !

ion
14 octombrie 2017
aniversare

la multi ani saraiu felicitari d-na primar .cand asfaltati strazile /?

ion
14 octombrie 2017
aniversare

la multi ani saraiu felicitari d-na primar .cand asfaltati strazile /?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5893 secunde