Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil proiectul legii vaccinării

108
1
Comisia juridică  a Senatului a avizat favorabil proiectul  legii vaccinării - senatvaccinare-1507817524.jpg

Articole recomandate

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, ieri, proiectul legii vaccinării, fiind adoptat și un amendament care prevede ca persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate.

"Mă uitam la articolul 24, unde sunt excepțiile în ceea ce privește vaccinarea minorilor, și avem două situații: în momentul în care părintele își asumă calendarul de recuperare sau în momentul în care există o adeverință medicală a contraindicațiilor definitive pentru anumite vaccinări. Aș propune să introducem și un punct c: atunci când se poate face dovada că persoana sau copilul respectiv sunt imuni la virusul respectiv. Se poate face un test imunologic dintr-o picătură de sânge. Dacă are o imunitate dezvoltată, de exemplu la ROR, chiar dacă nu a fost dezvoltată, a captat virusul și a trecut peste această etapă, organismul lui este imun. Dacă dovedește că este imun la virusul respectiv să nu mai trebuiască să fie vaccinat, pentru că oricum vaccinul nu mai produce niciun efect benefic pentru el", a afirmat senatorul USR Eduard Dircă.

Amendamentul formulat de senatorul USR a trecut cu majoritate de voturi.

Comentează știrea

costica
14 noiembrie 2017
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3772 secunde