Ludovic Orban:

"CNCD se transformă în instrument de represiune politică la ordin PSD-ALDE"

221

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal dezavuează decizia luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în privința președintelui Klaus Iohannis și anunță că va iniția un proiect de lege pentru modificarea statutului acestei instituții și instituirea unui mecanism de numire în funcție a membrilor lui, bazat pe implicarea organizațiilor societății civile, prin reprezentanții săi, urmărind astfel eliminarea factorului politic.


"CNCD se transformă în comitetul pentru discriminare, instrument de represiune politică la ordin al PSD - ALDE. Partidul Național Liberal dezavuează decizia scandaloasă luată de Consiliul pentru Combaterea Discriminării în privința președintelui Klaus Iohannis. Cu acest prilej se poate constata de ce a fost important pentru PSD ca pe postul deținut de PNL în CNCD să fie desemnat un reprezentant al ALDE, respectiv de a obține o majoritate politică la nivelul Consiliului, care să ia decizii pe considerente politice și nu raportate la principiile pe care ar trebui să le aibă în vedere CNCD", susține președintele PNL Ludovic Orban, prin intermediul unui comunicat de presă.


El a adăugat că cea mai bună dovadă a faptului că CNCD acționează la ordin politic este scoaterea basma curată a prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru afirmațiile la adresa persoanelor care suferă de autism.


"Obsesia acestei coaliții toxice pentru înstăpânirea asupra tuturor instituțiilor statului și deturnarea rolului acestora poate fi constatată o dată în plus prin cazul Consiliului pentru Combaterea Discriminării, transformat cu această ocazie în «Comitetul pentru Discriminare» ca instrument de represiune politică la ordin al PSD - ALDE", a mai afirmat Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5352 secunde