Claudiu Palaz solicită transparență în privința achizițiilor directe făcute de CJC

337
Claudiu Palaz solicită transparență în privința achizițiilor directe făcute de CJC - pmpclaudiuiorgapalaz2-1520941864.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a depus la Consiliul Județean Constanța proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 274/30.10.2017 privind aprobarea Normelor procedurale interne ce vizează achiziția directă de produse, servicii și lucrări.


Proiectul vine ca urmare a faptului că este necesară transparența în relația contractor - beneficiar în ceea ce privește achiziția publică. 


"Ne dorim în acest sens ca cei care vor avea relații contractuale cu Consiliul Județean Constanța să fie onești și să dea dovadă de seriozitate, în sensul derulării în mod corect a contractelor cu autoritatea și finalizării lucrărilor de bună calitate în termenii stabiliți. Situațiile în care firmele nu își îndeplinesc obligațiile contractuale cu Consiliul Județean Constanța vor fi aduse în atenția publică, astfel încât acestea, pe viitor, să-și remedieze modul de abordare. Transparența în administrație este o obligație, nu o opțiune", a declarat Claudiu Palaz care este și vicepreședinte CJC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde