Clădirea spitalului municipal din Medgidia va fi reabilitată termic

179
Clădirea spitalului municipal din Medgidia va fi reabilitată termic - medgidiasedintacl-1501167529.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați, zilele trecute, în ședința ordinară a lunii iulie pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

Astfel, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind zonarea Municipiului Medgidia. S-au stabilit zonele de impozitare A, B, C, D în funcție de poziția terenului față de centrul localității, de rețelele edilitare precum și de alte elemente specifice. De votul aleșilor locali a trecut și proiectul de hotărâre de stabilire a impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2018.

În ședința consiliului local s-a aprobat și darea în administrare a imobilelor, domeniul public al municipiului Medgidia în care își desfășoară activitatea unitățile de învățământ cu personalitate juridică din unitatea administrativ teritorială Medgidia către consiliile de administrație ale instituțiilor de învățământ. De asemenea, s-a aprobat repartizarea unei locuințe ANL. A fost votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice a proiectului "Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă nr. 18, lot 1, Medgidia, județul Constanța" și asigurarea contribuției Consiliului Local Medgidia. Propunerea a avut în vedere necesitatea reabilitării termice a clădirii spitalului municipal. Valoarea investiției este de aproximativ 17 milioane lei.

Un alt proiect de hotărâre aprobat a fost cel referitor la transmiterea din administrarea Consiliului Local Medgidia în administrarea S.C. RAJA S.A. a fântânii arteziene situată în Piațeta Decebal, în vederea asigurării funcționării și mentenanței acesteia, pe perioada delegării serviciului de apă și canalizare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6004 secunde