Cioloș: Pentru Dragnea patriotismul înseamnă o Românie lăsată în pace de UE

77
Cioloș: Pentru Dragnea patriotismul înseamnă o Românie lăsată în pace de UE - stenogramebombacarelarputeainfun-1552827094.jpg
Liderul PLUS, Dacian Cioloș, crede că, dacă pentru Liviu Dragnea patriotism înseamnă o României lăsată în pace de Uniunea Europeană, pentru alianța USR-PLUS înseamnă o țară demnă în Uniunea Europeană.


Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a afirmat, într-o conferință de presă, că nu se pot realiza bunăstare și prosperitate atâta timp cât nu se dorește a fi ascultat răspunsul românilor în legătură cu această chestiune legată de justiție.

"Eu nu văd cum poți să spui că vrei să construiești bunăstare și prosperitate, atâta timp cât nu ai curajul să asculți răspunsul românilor vizavi de acest lucru. Și să asculți răspunsul românilor la această întrebare: vrem o Românie curată, vrem o Românie cu politicieni care să nu mai provoace suspiciuni, vrem o Românie care să nu mai fie condusă, unde bugetul României să nu mai fie făcut de cineva care a fost condamnat sau care are dosare penale pe rol.? Nu văd de ce nu ar avea curajul să asculte răspunsul românilor la această întrebare și nu văd un moment mai bun ca acest răspuns să vină în același timp cu votul pentru Europa și pentru Parlamentul European, pentru că sunt valori care se leagă", a explicat Cioloș

El crede că patriotismul pentru Liviu Dragnea înseamnă o României lăsata în pace de Uniunea Europeană în timp ce pentru ceilalți patriotismul înseamnă o Românie demnă în Uniunea Europeană.

"Să mai spun un lucru. Pentru Liviu Dragnea patriotismul pare să însemne o Românie care să fie lăsată în pace de Uniunea Europeană și de toți alții. Pentru noi patriotism înseamnă o Românie demnă în Uniunea Europeană și asta e diferența de viziune și de deschidere", a explicat Cioloș.

Președintele Klaus Iohannis a început să lucreze la strategia pentru declanșarea unui referendum pe justiție în ziua alegerilor europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate Cotroceniului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1426 secunde