Ciolacu: PSD a înregistrat un rezultat dezastruos la prezidențiale; e nevoie de un nou început

208
Ciolacu: PSD a înregistrat un rezultat dezastruos la prezidențiale; e nevoie de un nou început - 20190529cdepciolacuinstant977564-1574668642.jpg
Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, susține că partidul are nevoie de ''un nou început'', după ''un rezultat dezastruos'' la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

"Rezultatele ne arată (...) că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos, care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare. Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în șase luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!", a scris Ciolacu, luni pe Facebook.

Liderul PSD Buzău le adresează felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au votat, indiferent de opțiunile exprimate.

"Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România", a adăugat Ciolacu.

El îi felicită și pe toți colegii săi din organizații, primari, președinți de Consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit "extrem de mult" în campania electorală.

"Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna", a mai scris Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.415 secunde