Ce spune liderul ALDE despre candidatul la alegerile prezidențiale

222
Ce spune liderul ALDE despre candidatul la alegerile prezidențiale - tariceanu-1528118509.jpg
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a declarat, la un post de televiziune, că sunt două variante ce pot fi luate în calcul în privința alegerilor prezidențiale: un candidat comun al coaliției sau candidaturi separate din partea PSD și ALDE și a respins ideea existenței unor tensiuni în coaliție.

"Avem două variante, o variantă este să avem două candidaturi, din partea fiecărui partid, PSD și ALDE. Cealaltă variantă este să avem o candidatură comună. Până acum nu am discutat acest lucru și nici nu îl discutăm pentru că agenda politică nu este marcată încă de apropierea, iminența acestor alegeri și vrem să ne axăm eforturile nu pentru competiție, care sigur va trebui să dea până la urmă o soluție, vrem să ne axăm cu precădere pe exercițiul guvernamental, pe susținerea Guvernului, care trebuie să livreze tot ce ne-am angajat", a spus Tăriceanu la Antena 3, întrebat cine va candida la președinție din partea coaliției.

Liderul ALDE a respins, totodată, informațiile potrivit cărora ar exista tensiuni în coaliție.

"Nu am avut probleme și nici opinii diferite, dar, de un an și jumătate, cu o periodicitate perfectă, apar public informații că există tensiuni în cadrul coaliției. Nu este nimic și eu și Liviu Dragnea trebuie de fiecare dată să le dezmințim", a adăugat Tăriceanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3201 secunde