Ce spune Dragnea despre demisia pe care i-au cerut-o protestatarii

264
2
Ce spune Dragnea despre demisia pe care i-au cerut-o protestatarii - dragneanervos116-1519741550.jpg
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că nu dă curs solicitării oamenilor care au protestat la sfârșitul săptămânii trecute în fața Guvernului și care i-au cerut demisia.



"O să îmi permit să nu dau curs la această solicitare (de a-și da demisia - n.r.), dar nu am înțeles de ce au fost în fața Guvernului. (...) Eu cred că ar trebui să protesteze la Cotroceni, pentru că toată lumea de acolo așteaptă o decizie. Eu zic că decizia aia trebuie influențată", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat ce le transmite oamenilor care ies în stradă săptămânal pentru a-i cere demisia.

El a adăgat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, dar cel care decide asupra cererii este președintele Klaus Iohannis.

Comentează știrea

rex
28 februarie 2018
Lichelism!

De cand idiotii, dobitocii si retardatii din strada sunt protestatari? Aceste lepre sunt in strada de mult timp dar daca-i intrebi nu stiu motivul iar ptr sanatatea natiunii romane aceste gunoaie ar trebui sa-si recapete locul din canale!

Gigi
28 februarie 2018
De fapt ...

Lichelele , javrele , mascaricii si netotii acesui popor se regasesc in parlamentul si in guvernul tarii . Dragnea este unul dintre guzganii toxici ai acestui spatiu , dar ii reprezinta pe cei mai mizerabili alegatori , pe cei mai tampiti bipezi , care au singura scuza ca au coborat din copaci abia de curand ... Si , gresesc enorm ca nu se trateaza cu cianura . De-ar crapa cat mai repede !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0763 secunde