Ce spune Alina Gorghiu despre alegerile anticipate amintite de Dragnea

116
Ce spune Alina Gorghiu despre alegerile anticipate amintite de Dragnea - alinagorghiurfipensiilespecialea-1466005073.jpg
Copreședintele PNL Alina Gorghiu cataloghează drept fantasmagorică ideea privind organizarea de alegeri anticipate.
"Nimeni nu a acceptat ideea de anticipate când spuneam că este singura soluție legitimă și curată pentru scena politică din România. Astăzi nu am fi avut un Guvern tehnocrat, ci am fi avut un Guvern politic susținut de o majoritate în Parlament, indiferent care ar fi fost majoritatea respectivă, însă la alegeri anticipate știți că nu se putea ajunge decât ca urmare a unei proceduri parlamentare destul de alambicate. Cum PSD nu a fost de acord acum șapte-opt luni de zile, mi se pare fantasmagoric că astăzi, cu câteva luni înainte de alegerile la termen, vrea domnul Dragnea alegeri anticipate. Unu - pentru că nu mai ai timp să realizezi aceste alegeri anticipate, doi - pentru că ar fi, știți cum se numește ce vrea domnul Dragnea? Niște alegeri anticipate la termen", a afirmat Gorghiu, la un post de televiziune.
Ea a catalogat drept halucinantă declarația lui Liviu Dragnea de la DNA.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, recent, că o moțiune de cenzură implică sigur alegeri anticipate, iar social-democrații evaluează acest lucru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5349 secunde