Care sunt prioritățile actuale ale Primăriei Mangalia

1686
5
Care sunt prioritățile actuale ale Primăriei Mangalia - cristianradu-1340984105.jpg

Articole de la același autor

Noul primar al Mangaliei, Cristian Radu, a vorbit ziarului Cuget Liber despre nevoile imediate ale municipiului Mangalia. Radu a explicat că există două teme pe agenda sa pe care le va soluționa în primele zile din mandatul său. Prima dintre ele vizează igienizarea și reabilitarea parțială a stațiunilor, iar cea de-a doua soluționarea problemei lipsei apei calde.

"Trebuie să ne ocupăm de aspectul stațiunilor"
"Sunt foarte multe probleme care necesită soluționare urgentă, însă două primează și ne vom ocupa de ele în perioada imediat următoare. Una dintre ele vizează felul în care arată stațiunile. Este foarte important să executăm o serie de lucrări de igienizare pentru că suntem în plin sezon și sunt foarte mulți turiști. În plus, există probleme cu iluminatul public. Există zone prost iluminate din start și există zone în care au fost furate cablurile. De asemenea, trebuie să soluționăm problema câinilor fără stăpân pentru că au fost cazuri de persoane care au fost mușcate. Nu este normal ca oamenii să fie mușcați și alergați de câini, dar nu este nici vina câinilor că se află pe stradă. Nu au ce să caute acolo și trebuie să ne ocupăm de asta. Vom face și o ecologizare a stațiunilor, per ansamblu, să scăpăm de buruieni și gunoaie și, poate cel mai important, să facem o dezinsecție. Această acțiune va duce la dispariția țânțarilor, una dintre cele mai mari neplăceri pentru turiști,a căpușelor și a altor insecte", a spus Radu.

"Scăpăm de contractul păgubos cu Callatis Therm"
Primarul independent al Mangaliei a menționat că o altă situație ce trebuie gestionată este cea privind lipsa apei calde.
"Cea mai importantă problemă pentru locuitorii Mangaliei în momentul de față este lipsa apei calde. Avem soluții pentru aceasta și trebuie ca imediat ce ajungem la primărie să scăpăm de acest contract păgubos cu Callatis Therm care ne-a dat mare bătaie de cap în ultima perioadă. Cam acestea ar fi prioritățile zero, însă noi avem în plan mai multe inițiative", a declarat edilul.
Menționăm că ședința de constituire a Consiliului Local Mangalia va avea loc luni, începând cu ora 11.00.

Comentează știrea

VOX PUBLICA
30 iunie 2012
Prioritati

Mangalia are nevoie si de liniste, ca statiune. De aceea, ar fi indicat sa se limiteze reclamele si anunturile desantate, prin megafoanele instalate pe tot soiul de masini si masinute, fie ca sunt ale vreunui circ estival, fie ca se refera la produsele de textile, incaltaminte ori la vreo formatie artistica. Retrasi, in intervalul torid, in case, locuitorii Mangaliei (printre care si pensionari, copii mici, persoane suferinde) AU NEVOIE DE LINISTE CHIAR SI DUPA AMIAZA, de aceea ar trebui ca Primaria sa fixeze un interval de circa 3 ore (13-16), in care sa le interzica orice reclama sau anunt audio. In defintiv, ca "suflet al comertului", reclama exista si video, asa ca pot sa si-o faca, inchiriind spatiile existente in acest sens si aducand, astfel, un venit substantial la bugetul local !

Un oarecare
30 iunie 2012
Bafta

Domnule primar va doresc multa, multa rabdare coroborata cu nervi de otel pt ca la ce jaf o sa gasiti in primarie dupa magistrala administratie tusac nu aveti o pozitie de invidiat. Optiunea dvs principala va fi daca veti reveni macar la marginea normalitatii si bunului simt politic si managerial sau nu. Daca aveti in vedere o astfel de optiune, va trebui sa schimbati cam tot (si pt asta veti avea de furca din plin cu cei obisnuiti cu hotiile predecesorului dvs). In tot cazul, va doresc succes.

europeanu
30 iunie 2012
Furaciuni pe fata

Toata lumea stie ca la Mangalia s-a furat ca-n codru.Cu noul primar s-au pus acum bazele urmatorului jaf.Multe succesuri,mai ales in statiuni.

Marius
30 iunie 2012
Ali Baba si cei 40 de hoti

Eforie este condusa de mafioti, iar Brailoiu este seful lor. Cea mai stralucitoare realizare a lui Brailoiu a fost distrugerea sistematica, an de an, a turismului din Eforie. Cea mai ridicola, nerusinata si nebuna actiune a lui Brailoiu in acest sens a fost taxa de parcare. Oriunde parcheaza un turist in Eforie, chiar si in locuri total neamenajate, e fortat de mafia lui Brailoiu sa plateasca taxa de parcare. Nicaieri in Romania nu se practica aceasta taxa criminala. Am vazut nenumarati turisti cum au plecat scirbiti cind hienele lui Brailoiu le-au cerut taxa de parcare. Taxa asta nu numai ca e foarte mare dar, in primul rind e extrem de OFENSATOARE PTR. CA E TILHARIE PE FATA.Aceasta taxa meschina reprezinta principala cauza a dezastrului pe care-l inregistreaza turismul si comertul in Eforie in ultimii ani. Mafiotii, in general, pot fi impartiti in doua categorii distincte: destepti si idioooti. Brailoiu nu face parte din prima categorie.

lute
4 iulie 2012
pentru oarecare

Ai dreptate, Radu A INCEPUT PRIGOANA, A SCHIMBAT SEFA ADPP-ULUI CU OMUL PE CARE TUSAC L-A PRINS CU SPAGA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8678 secunde