Călin Popescu Tăriceanu: Pentru referendum nu am votat

160
Călin Popescu Tăriceanu: Pentru referendum nu am votat - calinpopescutriceanu640x400-1558865820.jpg
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a votat, duminică, doar pentru alegerile europarlamentare și a declarat că se bucură de prezența mare la secțiile de votare.


Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, la ieșirea de la vot, că prezența ridicată la urne dovedește că există interes pentru aceste alegeri.

"Văd că este o participare numeroasă și acest lucru mă bucură pentru că înseamnă că este interes pentru aceste alegeri, pentru Parlamentul European, care au un rol important și vor avea un rol și mai important pe măsură ce fiecare va înțelege că deciziile care se iau în forurile europene ne afecrează viața noastră a românilor de zi cu zi", a declarat Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai declarat că a votat cu convingerea că cei care vor fi aleși în Parlamentul European, din partea ALDE, vor reprezenta interesele acestei țări.

"Am votat cu convingerea că cei care ne vor reprezenta din partea partidului pe care îl conduc vor merge acolo cu gândul clar de a reprezetna interesul României, de a apăra interesul României, de a face România să fie o voce respectată, să facă parte din grupul celor care iau decizii și să nu fie capână acum una dintre țările care au urmat ce au decis alții. (...) Acolo este un loc în care conflictele și luptele dintrele gripurile parlamentare se tranșează în fav oarea celor mai buni, care stau să lupte", a mai declarat Tăriceanu.

Președintele ALDE a votat doar pentru alegerile europarlamentare, nu și pentru referendum.

"Pentru referendum nu am votat, deoarece pentru măsurarea popularității președintelui sunt modalități mai puțin costitsitoare decât un referendum", a mai spus Tăriceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5319 secunde