Călin Popescu Tăriceanu: "Mă gândesc serios la o candidatură la prezidențiale"

332
Călin Popescu Tăriceanu:

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, că se gândește serios la o candidatură pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestuia an, dar a precizat ca PSD și ALDE nu au luat încă o decizie în acest sens și că o candidatură comună a celor două partide ar avea șanse mai mari decât candidaturi separate. 


"Mă gândesc serios la o candidatură la prezidențiale, dar de aici până la a anunța candidatura... O să mă întrebați: «mergeți singur, mergeți cu PSD?». Nu mă întrebați lucrurile astea, pentru că nu am luat această decizie. Când o s-o iau, sigur o să aflați mai mult, dacă o să o iau și când o s-o iau. O să facem sondaje mai exacte, mai complete, care să permită o analiză socio-demografică mai solidă și care să ne permită să luăm o decizie cât mai bună, care să ne dea cea mai bună șansă pentru câștigarea alegerilor", a spus Tăriceanu, la Digi24. 


În plus, el a mai adăugat că, pentru candidatura sa la prezidențiale, există diferite variante. Astfel, Tăriceanu a subliniat că ALDE se află în coaliție cu PSD și că cel mai probabil o candidatură comună are șanse mai mari decât două candidaturi separate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde