Calcule peste calcule pentru Congresul PSD. Viorica Dăncilă ar putea ajunge nr. 2 în partid

159
1
Calcule peste calcule pentru Congresul PSD. Viorica Dăncilă  ar putea ajunge  nr. 2 în partid - psdvioricadancila-1520526039.jpg

Articole de la același autor

Organizația PSD București-Ilfov a decis, ieri, să susțină, la Congresul din 10 martie, candidatura premierului Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv al formațiunii, precum și pe cea a lui Marian Neacșu la funcția de secretar general al Partidului Social Democrat.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, organizația de la București va susține, la Congresul PSD, candidaturile Gabrielei Firea și ale lui Robert Negoiță pentru cele două funcții de vicepreședinți.

"Organizația regională PSD București-Ilfov a votat, în cadrul Biroului Permanent comun al organizației, o serie de rezoluții în vederea Congresului extraordinar al PSD din 10 martie. Astfel, Regiunea București-Ilfov a votat pentru: mandat de susținere și încredere pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizației regionale PSD București-Ilfov își exprimă convingerea că numai prin menținerea unității, continuității, echilibrului și coerenței în deciziile și acțiunile sale politice, PSD va reuși să își îndeplinească obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru îndeplinirea integrală a programului de guvernare", se arată în comunicat.

Reamintim că, zilele trecute, și PSD Constanța a decis să-l susțină, în continuare, pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, însă social-democrații de la malul mării nu au făcut propuneri pentru candidaturi la funcțiile disponibile de la nivelul central al formațiunii politice. 

Comentează știrea

xxx
9 martie 2018
yyy

ai dane dracu imoglobina votati PSD

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde