Bușoi: Scăderea salariilor, "o ticăloșie pesedistă grandioasă"

436
2
Bușoi: Scăderea salariilor,
Vicepreședinte PNL Cristian Bușoi declară că anunțul ministrului Muncii că scad salariile este "o ticăloșie pesedistă grandioasă", menționând că singurul instrument de luptă este mobilizarea întregii societăți împotriva "ipocriziei" coaliției de guvernare.

"Anunțul ministrului Muncii că scad salariile este o ticăloșie pesedistă grandioasă. Singurul instrument real de luptă este mobilizarea întregii societăți împotriva ipocriziei actualei Coaliții de guvernare. Anunțul ministrului Muncii despre scăderea salariilor este un semn de siguranță de sine al PSD că - odată trecut și al treilea guvern - echipa dlui Dragnea consideră că își poate permite să facă orice", afirmă Cristian Bușoi, potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES.

Bușoi consideră că, din cauza noii legi a salarizării, a limitării sporurilor în structura bugetară și transferului contribuțiilor sociale, multe categorii profesionale vor avea salarii nete scăzute.

"Deja se văd efectele asupra bugetarilor cu responsabilități de conducere și asupra celor care sunt responsabili de programe europene, asupra personalului nedidactic, asupra grefierilor. Sunt multe categorii profesionale afectate", susține Cristian Bușoi.

Liberalul menționează că, la momentul discuțiilor referitoare la legea salarizării unitare și la mutarea contribuțiilor sociale, conducerea PSD declara "sus și tare" că salariile nu vor fi afectate.

"Dna ministru Olguța Vasilescu garanta, la jumătatea anului trecut, că 'niciun salariu din România nu va scădea', domnul ministru Mișa dădea asigurări că 'mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat nu va duce la scăderea salariilor', Liviu Dragnea spunea că 'toată lumea știe că salariul net nu are cum să fie scăzut', subliniază Bușoi, conform sursei citate.

El mai spune că PSD a câștigat electorat "jurând că vor crește salariile".

"După ce în 2016 au câștigat electoral jurând că vor crește salariile și după ce în 2017 au susținut gogoașa Legii salarizării unitare, care umflă salariile peste noapte, guvernul dlui Dragnea vine și anunță că salariile scad", adaugă Bușoi.

Comentează știrea

Gigi
2 februarie 2018
Bai , sa fie ...

Marele om politic Busoi se pune in miscare si emite sentinte ! Rasu-plansu , maimuta asta politica se pronunta deja pe probleme arhi-stiute si arhi-lamurite . Care-i scopul interventiei ? Vrea PNL sa convinga cu aceasta panarama numita Busoi ?

Organel
3 februarie 2018
Pitici din gradina cotrocenilor

Piticul cretin betiv ticalos nu accepta pe langa el decat pe cei asemenea lui,adica pitici cretini precum acest bushoi,roman,catu,prisca etc...d-aia l-a schimbat si pe zamfir,ca nu (mai) incapea in poza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6927 secunde