Băsescu: Parlamentul European va dezbate, la Strasbourg, o rezoluție despre Revoluția Română

137
Băsescu: Parlamentul European va dezbate, la Strasbourg, o rezoluție despre Revoluția Română - revolutiaromana-1576325256.jpg

Articole recomandate

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu anunță că luni, la Strasbourg, în cadrul Parlamentului European (PE) va începe dezbaterea unei rezoluții despre Revoluția Română din decembrie 1989, aceasta urmând să fie votată în plenul legislativului european în cursul zilei de joi.

"Revoluția din România în dezbaterea Parlamentului European! Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluție despre Revoluția Română din Decembrie 1989. Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluției la Timișoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluție se va da Joi, 19.12.2019", a scris eurodeputatul Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Băsescu precizează că toți cei 32 de parlamentari reprezentând PNL, PSD, USR-PLUS, Pro România, PMP și UDMR au venit cu propuneri referitoare la proiectul de text și îl vor susține în votul din plenul PE.

"Un alt lucru bun este că toți cei 32 de parlamentari români, indiferent de aparteneța politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text și îl vor susține în plen. La fel de important este că liderii tuturor grupurilor parlamentare au fost de acord cu propunerea grupului PPE de a se introduce în dezbaterea Plenului Parlamentului Rezoluția despre Revoluția Română", a mai menționat europarlamentarul PMP Traian Băsescu în postarea de pe pagina de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8414 secunde