Băsescu, necruțător cu Iohannis: E nepermis să fii încă nehotărât

185
Băsescu, necruțător cu Iohannis: E nepermis să fii încă nehotărât - traianbasescu538x332-1553030108.jpg
Fostul președinte Traian Băsescu l-a criticat dur pe succesorul său, Klaus Iohannis, pentru declarația legată de amânarea deciziei de a convoca unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare din 26 mai. Invitat la Realitatea TV, Băsescu a precizat că poziția președintelui trebuia să fie mult mai tranșantă.

"Este nepermis ca la ora asta presedintele sa fie nehotărât, pentru ca Parlamentul i-a permis acest lucru in 2017 si nici acum nu s-a hotarat", a spus Traian Băsescu la Realitatea TV.

"Referendumul are riscurile lui, iar eu sub nicio forma nu as merge pe intrebari pe justitie. E riscant, în momentul de față doar cei care nu umblă prin țară nu-și dau seama, dar există aproape un echilibru între cei ce spun că justiția a greșit și cei care spun.(...) Când ai 100 de articole declarate neconstituționale în codurile penale și ai în Constituție articol care spune că trebuie să le modifici în 45 de zile, nu trebuie să te joci de-a legislația penală", a mai precizat Traian Băsescu, invitatul lui Denise Rifai la "Talk News".

Sursa : realitatea.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8022 secunde