Băsescu lui Tudose: Opriți modificarea Codului fiscal!

166
Băsescu  lui Tudose:  Opriți  modificarea Codului fiscal! - traianbasescu1-1509979334.jpg
Senatorul Traian Băsescu, președinte al PMP, îi solicită premierului Mihai Tudose să oprească modificarea Codului fiscal, el susținând că, altfel, prim-ministrul își va asuma împingerea țării și a populației "într-un dezastru".

"Aveți obligația să respingeți, azi, modificările la Codul fiscal, atât pentru transferul integral al obligațiilor de plată către salariat, cât și pentru taxa de solidaritate. Cu certitudine, sunt multe alte erori ce trebuie corectate imediat, cum ar fi split TVA (legea se află la Camera Deputaților) sau legea salarizării care a aruncat echilibrele macroeconomice în aer, a generat inflație și a făcut aproape imposibilă rambursarea de către populație a creditelor în lei. Dar, azi, trebuie să opriți modificarea Codului fiscal. Altfel, vă asumați împingerea țării și a populației într-un dezastru, iar în funcția de prim-ministru nu se află nici Dragnea, nici Vîlcov și nici Mișa, ci Mihai Tudose", a scris Traian Băsescu, ieri, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP îi transmite, în același context, lui Mihai Tudose, că, prin natura funcției pe care o deține, este singurul responsabil de stoparea acestei "aventuri economice".

"Domnule prim-ministru Mihai Tudose, sunteți, totuși, jucător de șah, ceea ce vă obligă la anticipare și logică și, în același timp, prin natura funcției, singurul responsabil de stoparea aventurii economice în care tripleta Dragnea - Vîlcov - Mișa împinge țara în mod iresponsabil", a mai scris Traian Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5453 secunde