Barna: Nu cred că strategia lui Ponta e alta decât menținerea Guvernului Dăncilă la butoane

de Cuget Liber Miercuri, 23 Octombrie 2019 127
Liderul USR, Dan Barna, spune că nu este surprins de anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. "Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menține pe Viorica Dăncilă în continuare la butoane", afirmă Barna.


"Am văzut că domnul Ponta tocmai a declarat că dorește să mențină în continuare Guvernul Dăncilă, nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menține pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României și la furtul banului public la care asistăm de trei ani și jumătate și mai ales la risipirea lui", a declarat Dan Barna, miercuri, într-o conferință de presă la Arad, scrie Agerpres.


El a spus că are încredere că premierul desemnat va reuși să își construiască majoritatea pentru învestirea guvernului în zilele următoare.


"Vorbim de o majoritate care va ține guvernarea minoritară a domnului Orban, în situația în care aceasta va fi învestită, în incapacitate de a putea să facă reformă. Decizia domnului Ponta, de astăzi, confirmă lucrul acesta", a completat Dan Barna.


Pro România nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta miercuri, la ieșirea de la discuțiile cu premierul desemnat.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei