Avocatul Poporului oferă audiențe la Primăriile Medgidia și Cernavodă

436
Avocatul Poporului oferă audiențe la Primăriile Medgidia și Cernavodă - audiente-1571684317.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți probleme cu instituții ale statului, vă simțiți nedreptățiți și nu știți cui să vă adresați, reprezentanții Avocatului Poporului vor fi prezenți, astăzi, în Medgidia și Cernavodă, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții.


Activitatea se va desfășura la sediul Primăriei Medgidia, începând cu ora 9.00, și la sediul Primăriei Cernavodă, începând cu ora 11.00. "Acordarea audiențelor este gratuită. Pentru programare, persoanele interesate pot suna la telefon 0241/550.544, sau direct la Serviciul Relații cetățeni din cadrul celor două primării. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie", explică Felicia Nedea, consilier coordonator al Biroului teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului.


Persoanele care nu pot ajunge astăzi pentru audiență pot contacta Biroul teritorial Constanța, la numărul de telefon 0241/550.544, sau pot trimite petiția prin poșta electronică, la adresa [email protected], sau prin poștă, la adresa de la sediul biroului din bulevardul Ferdinand nr. 7 bis, Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3659 secunde