Viorica Dăncilă:

"Așteptăm un răspuns de la președinte pe cele trei nominalizări"

193
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, ieri, că a vorbit la telefon cu președintele Klaus Iohannis privind cele trei nominalizări în Executiv și că așteaptă un răspuns de la șeful statului, precizând că își dorește ca noii miniștri să preia cât mai repede portofoliile.

"Am avut o discuție telefonică cu domnul președinte Klaus Iohannis în legătură cu transmiterea celor trei nominalizări. Așteptăm un răspuns din partea președintelui. Îmi doresc ca noii colegi să preia cât mai repede portofoliile, pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică", a arătat premierul, la începutul ședinței Executivului.

Propunerile premierului vizează portofoliile de la Interne, Externe și funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Luni, s-a hotărât schimbarea din funcție a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, și a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru cele două portofolii fiind validați ca propuneri senatorul PSD de Constanța Nicolae Moga și fostul europarlamentar Ramona Mănescu. Totodată, senatorul Mihai Fifor a fost propus pentru a ocupa funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice.

"Pentru că am văzut unele comentarii, aș vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările la nivelul fiecărui ministru, dar și pe încrederea cetățenilor în membrii Cabinetului", a subliniat șefa Guvernului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde