Astăzi, ședință de Guvern. Ce subiecte sunt pe agenda de lucru

149
Astăzi, ședință de Guvern. Ce subiecte sunt pe agenda de lucru - guvern-1566369643.jpg
Guvernul se întrunește, astăzi, în ședința săptămânală, pe agenda de lucru figurând și un proiect de lege pentru ratificarea Scrisorii de înțelegere dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind avansul pentru pregătirea proiectului "Cartierul pentru Justiție".

Prin această Scrisoare de înțelegere s-a contractat un avans în valoare de 2,5 milioane de dolari care este destinat realizării activităților preliminare investiției efective (Proiectul de dezvoltare Cartierul pentru justiție) și determinării coridorului de expropriere.

Pe agenda ședinței de Guvern se află și un proiect de hotărâre privind eliberări/ numiri de prefecți și/ sau subprefecți.

Printre proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda ședinței Executivului se numără și proiectul de hotărâre privind acordarea titulaturii de muzeu de importanță națională Muzeului Bucovinei.

Executivul ar urma să adopte și un proiect de ordonanță pentru modificarea punctului 1 din anexa la Legea 196/2002 pentru aprobarea OG 74/2001 privind abilitarea Ministerului Afacerilor Interne de a angaja și presta servicii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde