Primarul Cristian Radu:

"Asfaltarea străzilor din stațiunea Saturn se face cu fonduri europene"

371

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Mangalia au anunțat, ieri, că, în stațiunea Saturn, au început, recent, lucrările de asfaltare, în cadrul proiectului cu bani europeni care vizează modernizarea mai multor străzi.

În următoarele săptămâni, se va turna primul strat de covor asfaltic pe toate arterele supuse reabilitării: Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu și Lavrion, astfel încât sezonul estival să se desfășoare în condiții optime. Concomitent cu asfaltarea străzilor, se va lucra la trotuare, apoi se vor instala stâlpii de iluminat stradal și la final se vor amenaja spațiile verzi și se va monta noul mobilier stradal.

"Încercăm să finalizăm întregul proiect înainte de 30 octombrie, termenul stipulat în contract. Reamintesc că am început să asfaltăm și trotuarele din Coloniști, iar zilele acestea, vor demara procedurile de asfaltare pe străzile din oraș, tot cu fonduri UE.

În câteva săptămâni, vom intra cu asfaltarea și la Neptun, de asemenea, proiect finanțat din fonduri UE", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

El a mai precizat că, în prezent, Primăria Mangalia are în execuție șase proiecte cu finanțare europeană, inclusiv cel menționat anterior. Alte două proiecte vizează modernizarea stațiunilor Neptun și a falezei Mangalia - Saturn.

Un alt proiect cu bani europeni prevede modernizarea centrului vechi al Mangaliei, dar și restaurarea Bisericii "Sf. Gheorghe" (monument istoric). Tot din fonduri UE, se reabilitează aproape 20 de străzi din mai multe zone ale orașului. Pe unele dintre aceste străzi au fost deja modernizate trotuarele și au început procedurile de asfaltare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Mai 2020
Stire din Social : Cartierul Palazu Mare, modernizat
Pagina a fost generata in 0.5717 secunde