Aproape 150 de câini, sterilizați gratuit la Mangalia

327
2
Aproape 150 de câini, sterilizați gratuit la Mangalia - aproape150decainisterilizatimang-1408721037.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia, cu sprijinul Romania Animal Rescue, a desfășurat, gratuit, în perioada 20-22 august, o campanie de sterilizare a câinilor/pisicilor cu stăpân, de pe raza municipiului Mangalia. Pe durata celor trei zile, la Biobaza Mangalia s-au prezentat aproape 150 de persoane care au adus animale la sterilizat. Potrivit organizatorilor, acțiunea a fost un succes, în special pentru faptul că oamenii au început să înțeleagă importanța sterilizării animalelor de companie, în anumite condiții. Totodată, reprezentanții municipalității au declarat că după 1 ianuarie 2015, deținătorii de câini sau pisici sunt obligați să le înregistreze și să le implanteze microcipuri. Cetățenii care nu își înregistrează animalele de companie riscă amenzi cuprinse între 2.000 si 5.000 lei, conform legilor în vigoare. Pentru un control al reproducției animalelor de companie, pe raza municipiului Mangalia, până la eradicarea populației de animale comunitare, este obligatorie sterilizarea metișilor deținuți în proprietate, până la 1 ianuarie 2015.

De asemenea, conform unei hotărâri a consilierilor locali, se interzice cu desăvârșire amplasarea de adăposturi pentru deținerea sau creșterea câinilor/pisicilor fără stăpân, pe domeniul public. Totodată, se interzice hrănirea câinilor/pisicilor fără stăpân pe domeniul public. Reclamațiile referitoare la evenimentele neplăcute legate de animalele cu /fără stăpân se depun la Primăria Mangalia, la Biroul de Registratură și Informare Cetățeni. 

Comentează știrea

kiki
24 august 2014
da in cta cand vor fi sterilizati?

deocamdata suntem agresati sistematic cu tot felul de pui de catei (cate 6-10) adusi odata de persoane dubioase, de obicei noaptea sau dimineata devreme si lasati prin spatiile verzi de linga blocuri... Guvernul lui Tonta Mikey Mause cand emite instructiunile alea de aplicare a elgii eutansierii? Sau au luat iar mita de la zoofili si o fac uitata pina-n 2020, asa cum au fost paltiti sa semneze in 2012?

EUTANASIE Maidanezi
2 decembrie 2015
www.maidanezii.blogspot.ro

Maidanezii din romania trebuie eutanasiati cu ranga sau furadan si zoofilii din romania castrati cu ranga de otel zilnic din 6 in 6 ore pana la vindecare .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Cetățenești : Sterilizarea, benefică sau nu pisicii?
Vineri, 22 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Cine cântă la Callatis Fest 2014
Pagina a fost generata in 2.4746 secunde