Anunț la la MAE. Cum s-a încheiat prima zi de vot în străinătate

208
Anunț la la MAE. Cum s-a încheiat prima zi de vot în străinătate - odamad00ndamagfzad1jmguzmdnmmda3-1573282400.jpg
Prima zi a votului în străinătate pentru alegerile prezidențiale s-a încheiat în 777 de secții de votare din Europa, Asia, Africa și Australia, iar până la ora 23,00 (ora României) 77.130 de cetățeni români și-au exercitat dreptul de vot, conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central, informează MAE.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, prima zi de votare continuă în secțiile din: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Chile, Cuba, Mexic, Peru, SUA, Uruguay, Venezuela, iar în Noua Zeelandă și Australia a început deja a doua zi de votare.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor români aflați în străinătate pe durata alegerilor prezidențiale de a se prezenta la vot pe parcursul ambelor zile (sâmbătă și duminică). Votul poate fi exercitat atât sâmbătă, cât și duminică, în intervalul orar 7,00-21,00.

Cetățenii români care votează în străinătate pot accesa harta interactivă a secțiilor de votare pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8633 secunde