Anca Boagiu: În 2013, România va avea o rețea de mai bine de 900 de kilometri de autostradă

344
1
Anca Boagiu: În 2013, România va avea o rețea de mai bine de 900 de kilometri de autostradă - ancaboagiu-1321953597.jpg
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat luni în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple "Panglicile doamnei ministru Boagiu", unde a recurs la o prezentare grafică și video a proiectelor sale, că în 2013 România va avea peste 900 de kilometri de autostradă.

"Dacă ar fi să facem un total, 313 kilometri existenți în România și cu încă 638 care sunt în execuție practic astăzi, fără ce înseamnă contractele care urmează să fie pregătite în parteneriat public-privat, putem spune că în 2013 România va avea o rețea de mai bine de 900 de kilometri de autostradă", a spus Boagiu în timpul prezentării sale care a durat aproape o oră.

Ministrul Transporturilor a mai precizat că pentru accelerarea lucrărilor s-a luat decizia cu constructorii ca lucrările să se desfășoare și pe perioada de iarnă. Anca Boagiu a subliniat că imaginile prezentate demonstrează că aceste proiecte nu sunt invenții, completând că vizitele la șantiere sunt normale pentru accelerarea proiectelor.

În plus, ministrul a susținut că România are semnate, în prezent, contracte de finanțare cu Uniunea Europeană în valoare de 1,49 de miliarde de euro.

Anca Boagiu a subliniat că doar proiectele de autostrăzi creează 18.500 de locuri de muncă, iar un loc de muncă înființat antrenează sau menține alte cinci locuri de muncă, adică 95.000 de oameni.

Comentează știrea

portuar vechi
22 noiembrie 2011
strica tot

Doamna care adistrus portul Constanta si l-a impartit spagarilor pdl .Asa o sa vedeti si drumuri cum a ajuns portul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1267 secunde