Amenzi pentru agenții economici care lasă gunoiul la stradă, în Mamaia

225
Amenzi pentru agenții economici care lasă gunoiul la stradă, în Mamaia - amenzigunoimamaia-1593709708.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale au anunțat că, începând din această vară, de la 1 iulie, deșeurile colectate în stațiunea Mamaia vor fi ridicate de compania de salubrizare doar noaptea.

"Primăria Constanța atenționează persoanele juridice din stațiunea Mamaia să depoziteze deșeurile adunate în timpul zilei în incinta magazinului, restaurantului sau hotelului și să le scoată pentru a fi ridicate doar în cursul nopții. În acest fel, turiștii sau persoanele care tranzitează stațiunea vor putea admira marea și se vor putea bucura de ceea ce le oferă stațiunea, fără să fie «bombardați» de mirosul îngrozitor al deșeurilor și de priveliștea dezolantă a unor gunoaie expuse sau aruncate pe domeniul public", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Reprezentanții societăților comerciale trebuie să știe și că, dacă vor scoate deșeurile în afara orelor menționate în graficul de ridicare ce le va fi comunicat, riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6074 secunde