Ambasadorul Republicii Estonia, în vizită la Primăria Constanța

241
Ambasadorul Republicii Estonia, în vizită la Primăria Constanța - vizitaestonia-1574896029.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău a primit, ieri, vizita Excelenței Sale Ingrid Kressel Vinciguerra, ambasadorul Republicii Estonia în România și a lui Alexandru Bobe, consulul onorofic al Republicii Estonia la Constanța.


Aflată la început de mandat diplomatic în țara noastră, ambasadorul și-a exprimat intenția și disponibilitatea de a identifica noi domenii de cooperare pentru a consolida parteneriatul pe care Constanța îl are cu Estonia și care a avut ca rezultat deschiderea primului Consulat Onorific la malul mării, precum și inaugurarea primei linii aeriene directe Tallin – Constanța, în luna iunie 2018. 
Printre domeniile de colaborare propuse de primarul Decebal Făgădău se numără educația, turismul, protecția mediului, managementul deșeurilor, tehnologia, informatica, dar și cooperarea în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană. De asemenea, acesta a evidențiat necesitatea de a avea discuții pragmatice, care să aibă ca rezultat proiecte concrete, în scopul dezvoltării economice a municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5503 secunde