Ambasadorul Paul Brummell, primit cu pâine și sare la Primăria Cumpăna

176
1

Articole de la același autor

34 de voluntari, angajați ai Addleshaw Goddard, una dintre cele mai mari case de avocatură din Marea Britanie, au sosit pe șantierul Habitat for Humanity din Cumpăna pentru a ajuta opt familii cu venituri mici să aibă o locuință decentă. Voluntarii vor munci până pe 10 august, alături de familiile beneficiare, la ridicarea fundației unui cvadruplex.

Excelenta Sa, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a fost prezent pe șantier, în mijlocul voluntarilor, unde a lucrat efectiv alături de aceștia la construirea locuințelor mult dorite. Acesta a fost însoțit de Gabriel Pascal, director de departament și Roberto Patrașcoiu, director național Habitat for Humanity România.

În drum spre șantier, Excelenta Sa Paul Brummell, a dorit să efectueze o scurtă vizită la Primăria Cumpăna. Aici a fost primit cu pâine și sare de întreg personalul primăriei în frunte cu viceprimarul comunei Florin Neagu.

Cu această ocazie, Excelenta Sa a mulțumit tuturor angajaților primăriei pentru implicarea și susținerea acestui proiect, semnând în cartea de onoare a comunei Cumpăna.

Reamintim că este al 11-lea an de parteneriat dintre Habitat for Humanity România și Addleshaw Goddard, timp în care aproape 460 de angajați au fost voluntari pe șantierele organizației. 

Comentează știrea

Eu
9 august 2017
Cumpana

Nu se poate,unde este Mariana ?Cum s-au facut poze in Cumpana,fara EA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde