Ambasadorul Kazahstanului, în vizită la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța

164
Ambasadorul Kazahstanului, în vizită la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța - ambasadorulkazahstanuluilaccina-1582876966.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de 27 februarie 2020, Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a primit vizita ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Republicii Kazahstan în România, Nurbakh Rustemov. În cadrul Dănuț Jugănaru a vorbit despre activitatea economică a județului Constanța, a portului Constanța în special, a avantajelor utilizării portului Constanța și a Canalului Dunăre-Marea Neagră în transportul de mărfuri spre și dinspre țările riverane Dunării, despre principalele domenii de activitate în care activează companiile constănțene, dar și despre oportunitățile de a investi în județul nostru.

De asemenea, s-a discutat și despre posibilitatea dezvoltării relațiilor economice și comerciale ale firmelor constănțene cu cele din Kazahstan. Ambasador Nurbakh Rustemov a arătat că rolul Camerei de Comerț Constanța este deosebit de important, atât pentru companiile interne, dar mai ales pentru cele străine, care doresc sa-și găsească parteneri de afaceri în județ. S-a discutat despre o posibilă delegație de oameni de afaceri din Kazahstan care ar urma să vină la Constanța la sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie, deși inexistența unei linii aeriene directe între Constanța și Kazahstan face greu posibilă organizarea de evenimente comune la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.626 secunde