Alianța USR PLUS face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității

209
Alianța USR PLUS face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității - 57377484660676114373620852991218-1555491046.jpg
Alianța USR PLUS anunță că va depune plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității formațiunii, după ce au apărut fluturași cu însemnele alianței și mesaje care pretind că avortul va fi obligatoriu pentru familiile sărace.


Alianța USR PLUS avertizează că în Cluj-Napoca au fost distribuite pliante care arată că "avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români".


"Avortul trebuie să fie mandatoriu și obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creșterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care niciunul dintre cei doi parteneri în creșterea și educarea copilului nu are loc de muncă", este mesajul unui pliant cu însemnele Alianței 2020 USR PLUS, despre care reprezentanții grupului avertizează că nu le aparține, reclamând că reprezintă o falsificare a identității.


Reprezentanții Alianței spun că vor descoperi producătorii și distribuitorii acestor pliante "otrăvite" cu ajutorul susținătorilor lor și că vor semnala Poliției fiecare act care prejudiciază imaginea și credibilitatea candidaților grupării.


"Vom face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității Alianței. Vom face de urgență și sesizări către AEP să ia toate măsurile legale în acest caz revoltător de intoxicare cu minciuni. Am identificat deocamdată în Cluj-Napoca și în două comune din județul Cluj pliantele otrăvite prin care se încearcă compromiterea noastră cu citate false și personaje inventate. Le cerem tuturor membrilor și simpatizanților noștri să ne ajute să oprim astfel de atacuri murdare. Să ni le semnaleze imediat ce apar. Să fie pregătiți pentru o luptă cu adversari care, iată, depășesc orice limită pentru a ne opri", arată mesajul Alianței 2020 USR PLUS.


Pliantele au fost, potrivit reprezentanților Alianței, distribuite în cutiile poștale ale oamenilor, ca să îi sperie.


"Ne-au făcut securiști, au încercat să ne oprească să ne înscriem în cursa electorală, au inventat tema falsă a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niște tâlhari, noaptea, corturile de campanie și afișajul electoral. Acum, însă, au dus dezinformarea și manipulările într-o zonă sensibilă, cea legată de copii, de dreptul și dorința oamenilor de a avea copii. Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta. Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie", mai arată mesajul postat pe rețelele de socializare de către membri Alianței 2020 USR PLUS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.35 secunde