Alianța USR-PLUS a depus la BEC listele pentru europarlamentare

349
Alianța USR-PLUS a depus la BEC listele pentru europarlamentare - dacianciolosplus-1553642625.jpg

Articole de la același autor

Alianța USR - PLUS a depus, ieri, la Biroul Electoral Central (BEC), listele cu semnături și lista candidaților la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. 


"Astăzi (n.r. - ieri), facem un pas în plus pentru a scăpa România de hoție și de penali și pentru a reîncepe drumul României spre Europa, spre democrație adevărată și spre bunăstare. Facem lucrul acesta cu ajutorul a peste 500.000 de români pe care i-am întâlnit în aceste ultime săptămâni mergând pe stradă peste tot în țară. Cu ajutorul lor, mergem înainte. Am strâns peste 500.000 de semnături. Doar în București au fost strânse peste 130.000 de semnături, în diaspora peste 22.000 de semnături - o cifră semnificativă dacă ne gândim la faptul că la ultimele alegeri europarlamentare au participat la vot circa 30.000 de români în diaspora. La Zalău, colegii noștri au strâns doar în oraș peste 6.000 de semnături. Facem pași importanți nu doar pentru a aduce Europa în România, dar și pentru a propune românilor o adevărată alternativă politică", a spus Dacian Cioloș, la Digi24. 


La rândul său, președintele USR, Dan Barna, a precizat că semnăturile sunt adunate de la oameni care vor o Românie fără penali și fără hoție. 


Reamintim că lista Alianței USR-PLUS este deschisă de Dacian Cioloș. Spre deosebire de alte partide, niciun constănțean nu se află pe lista pentru europarlamentare a Alianței USR-PLUS.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.931 secunde