Alianța 2020 a început strângerea de semnături pentru europarlamentare

207
Alianța 2020 a început strângerea de semnături pentru europarlamentare - alianta2020-1550615254.jpg
Alianța 2020, formată din Uniunea Salvați România și PLUS, a început, ieri, o campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, prin care dorește să obțină 300.000 de semnături de la cetățeni pentru susținerea candidaților Alianței. 


"Avem cinci săptămâni pentru a strânge peste 300.000 de semnături. Alianța 2020, USR - PLUS, construiește alternativa care în 2020 va duce această alianță, acești oameni și acești cetățeni la guvernarea României, la normalitate și spre Europa. Drumul pe care, în aceste zile, din păcate, l-am pierdut. Este cea mai bună listă de europarlamentari pe care România a avut-o de când sunt alegeri pentru Europarlament în România și suntem mândri să spunem asta", a declarat președintele USR, Dan Barna, citat de Agerpres. 


El a precizat că USR și PLUS adună semnăturile în stradă alături de cetățeni și a spus că cele două formațiuni doresc să treacă de cele 200.000 de semnături necesare. 


"Începem un drum care se va sfârși cu o majoritate parlamentară în anul 2020. Tot ce se va întâmpla de astăzi până la sfârșitul anului 2020 e parte a unui proces integrat prin care o să demonstrăm românilor că există o adevărată alternativă politică în România, că există o ofertă politică de oameni tineri, de oameni competenți, de oameni care sunt capabili să-și asume guvernarea mâine, dacă e nevoie, pentru că știu ce este de făcut și vom începe acest lucru cu recâștigarea demnității României la nivel european", a declarat, la rândul său, fostul premier Dacian Cioloș.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6538 secunde