Aleșii locali din Constanța, convocați să stabilească taxele și impozitele

455
2
Aleșii locali din Constanța, convocați  să stabilească taxele și impozitele - sedintaconsiliullocal15-1514385699.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din cadrul municipiului Constanța se reunesc, astăzi, 28 decembrie, în cadrul ultimei ședințe din acest an. Întâlnirea va avea loc, de la ora 11.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se află 48 de proiecte de hotărâri.

Printre acestea se află și cel privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța și din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului local al municipiului Constanța. De asemenea, consilierii vor lua în discuție și majorarea indemnizațiilor membrilor Consiliilor de administrație ale societăților comerciale și regiilor autonome aflate în subordinea Consiliului local al municipiului Constanța. Totodată, aleșii vor trebui să stabilească impozitele și taxele locale pentru anul 2018. 

Comentează știrea

Tomitanul Turmentat
28 decembrie 2017
Iudele si momentul adevarului

Doamna Mocanu, vrem sa publicati numele iudelor din opozitie care o sa voteze propunerile "urmaritului penal" , adica marirea birurilor. Vreau sa faceti o rubrica de genul" Scuipati aici!" in care sa ne prezentati numele iudei,partidul din care face parte si ptr cati arginti i-a vandut pe constanteni. PS. Fara votul opozitiei,nicio hotarare a CL nu poate trece.Toate hotararile au nevoie de 2/3 din voturi ca sa treaca.PSD+ ALDE n-au 2/3 in CL.(la fel sta treaba si-n CJC)Asta este bine sa se stie, ca sa nu mai apara discutii, si mai ales sa stim pe cine scuipam .

Tomitanul Turmentat 2
28 decembrie 2017
@cine ne-au marit impozitele

15 voturi ptr marirea taxelor si impozitelor ,6 impotriva si 2 iude s-au abtinut (Romeo Rezeanu și Horia Căliminte) .Aceste lichele in format 15+2 au votat ptr marirea birurilor. PS.Alaturi de PSD &ALDE , au votat si cei de la PMP.Bai PSD-istilor ,cum sta treaba cu cei "10 ani de dictatura basista"?Gata l-ati reevaluat pe Palaz &Co.?Va pupati acum cu oamenii lui Base?Zi Palaz . ptr cati arginti s-a vandut PMP C-ta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1503 secunde