Aleșii județeni vor să schimbe locația Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule

356
1
Aleșii județeni vor să schimbe locația Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule - fondsedintaconsiliuljudetean1-1508852851.jpg

Articole de la același autor

Aleșii județeni se reunesc, luni, 30 oc-tombrie, de la ora 11.00, în cadrul ședinței ordinare a acestei luni. Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află 21 de proiecte de hotărâre. 


În cadrul întâlnirii, se va desemna și valida ca membru în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța comisarul șef Constantin Dancu, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Poliție Constanța.


De asemenea, pe ordinea de zi se va afla proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea tarifelor pentru deszăpezire și combaterea lunecușului pentru iarna 2017 - 2018, ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța în reorganizare, în calitate de operator, în relația cu Consiliul Județean Constanța, precum și documentația aferentă acestuia.


În domeniul Sănătății, consilierii județeni urmează să discute despre completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța. Totodată, aleșii vor aproba modificarea structurii organizatorice la această unitate medicală. În plus, ei urmează să modifice și Statul de funcții și Organigrama pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, dar și să modifice lista de investiții pentru această unitate spitalicească.


Alte hotărâri vizează rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli și a listelor de investiții, pe anul 2017, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea.


În plus, se vor aproba normele procedurale interne privind achiziția directă de produse, servicii și lucrări. 


Tot în cadrul acestei ședințe se va aproba proiectul ce face referire la cheltuielile legate de reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ223, tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin.


Un alt proiect de interes este cel prin care se va aproba prelungirea duratei de implementare a proiectului "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava".


O altă problemă de interes vizează transmiterea unor spații din imobilul proprietate publică a județului, respectiv, Pavilionul Expozițional Constanța, în folosință gratuită Prefecturii Constanța pentru Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța.


Comentează știrea

un cititor
25 octombrie 2017
una vorbim alta fumăm

Domnule președinte al Consiliului Județean Constanța dumitale nu îți e rușine că te desfășori sub ceva pe care scrie Guvernul României? Nu ai auzit de separarea puterilor în Stat?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5043 secunde