Aleșii din Medgidia, vot pozitiv pentru cumpărarea unui microbuz necesar voleibalistelor

380
Aleșii din Medgidia, vot pozitiv pentru cumpărarea unui microbuz necesar voleibalistelor - alesiidinmedgidia-1567631349.jpg

Articole de la același autor

La Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat, zilele trecute, ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, care a avut pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre. Acestea au fost votate de toți cei zece consilieri prezenți la ședință. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat rectificări ale bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv Medgidia, respectiv ale Spitalului Municipal Medgidia.


"Atât Clubul Sportiv cât și spitalul municipal au sumele necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții civilizate. Deși s-au făcut calcule și prevederi la început de an, pe parcurs apar noi situații financiare și cheltuieli care nu au cum să fie prevăzute, astfel fiind necesare aceste rectificări", a precizat primarul Valentin Vrabie.


Pentru Clubul Sportiv Medgidia, rectificarea prevede și direcționarea unor sume pentru achiziționarea unui microbuz necesar deplasărilor echipei feminine de volei calificată în prima ligă din România, la meciurile din țară. În ceea ce privește spitalul municipal, se vor aloca 1,8 milioane lei pentru asigurarea cofinanțării unui proiect de trei milioane de euro - constând în dotarea unității spitalicești și un milion de lei pentru funcționarea spitalului în ultimele luni ale anului.


Celelalte proiecte aprobate în ședința extraordinară au vizat actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici ce privesc construirea unei creșe în municipiul Medgidia și nominalizarea unor reprezentanți ai Consiliului Local Medgidia în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8279 secunde