Aleșii de la CJC, ultima întâlnire pe 2017. Ce proiecte se vor vota

367
2
Aleșii de la CJC, ultima întâlnire  pe 2017. Ce proiecte se vor vota - cjc-1513864723.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, de la ora 13.00, în cadrul ultimei ședințe din acest an.

Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâri. Astfel, aleșii județeni vor trebui să aprobe asigurarea serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2018 la obiectivele aparținând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de Pază a Județului Constanța.

De asemenea, pe ordinea de zi se află mai multe proiecte ce vizează aprobarea cheltuielilor privind realizarea unor investiții. Printre acestea se face referire la "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu", "Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium", "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța" și "Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic".

În plus, aleșii vor lua în discuție Regulamentul de Organizare și Funcționare al Muzeului de Artă Constanța.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi face referire la modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.80/31.03.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2017 pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale.

Tot în cadrul acestei ședințe se va discuta și proiectul de hotărâre privind transmiterea unor spații din imobilul proprietate publică a Județului Constanța - Pavilionul Expozițional Constanța, situat în Municipiul Constanța, bl.Mamaia, nr.331A, în folosința gratuită a Instituției Prefectului - Județul Constanța pentru Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța.

În ceea ce privește Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Constanța, aleșii județeni vor trebui să aprobe modificarea componenței nominale.

Pe de altă parte, la propunerea președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, se va rectifica și bugetul de venituri și cheltuieli ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pe anul 2017, dar și bugetul ce vizează lista de investiții a județului Constanța pe anul 2017. 

Comentează știrea

un cititor
22 decembrie 2017
rușine

Am să insist până vor înceta sau vor înțelege câtă supeficialitate e în munca lor, a celor de la Consiliul Județean Constanța, de a își face ședințele sub titulatura de Guvernul României. Separarea puterilor în stat există prin lege.

Gigi
26 decembrie 2017
La CJC Constanat ...

Mai este o panarama , Sabrina ,,cervelo di galina''- amanta mascariciului Titus LIvius Brailoiu - de nu i-ar muri multi inainte - care are degetul mijlociu atrofiat , si care o sa si-i cada imediat ce PSD-ul o sa cada de la guvernare ... Sabrina , blonda patinata , face parte din conclavul judetean , care aduna gunoaiele judetului pentru o legislatura ! Tovarasa cotzaitoare PSD-ista , ia bani publici pentru frecat ridichea cui , de la PSD ... Javre !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde