Alegerile europarlamentare / Siegfried Mureșan, prezent la Constanța

188
Alegerile europarlamentare / Siegfried Mureșan, prezent la Constanța - 53799314104100612610465228180383-1552643316.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, Siegfried Mureșan se află la Constanța și susține o conferință de presă alături de liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, tema fiind chiar alegerile europarlamentare.

Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a spus că PNL este singurul partid care poate reprezenta România pe plan european.


"Misiunea noastră în această campanie este de a conștientiza populația că este foarte important că PNL face parte din Partidul Popular European PPE", a spus Huțucă. 


La rândul lui, Siegfried Mureșan, actual europarlamentar și candidat care se află pe locul 3 pe lista viitoarelor alegeri europarlamentare, a spus că a venit la Constanța pentru a se întâni cu localnicii.


"Am venit la Constanța pentru a da startul precampaniei, pentru a ieși pe stradă și a discuta cu locuitorii. Oamenii trebuie să afle că la acest moment PNL este singurul care poate obține lucruri pentru România pe plan european. Atunci când este nevoie noi obținem imediat sprijinul PPE. Oamenii trebuie să știe că PSD este izolat la nivel european...", a spus acesta.


Mai multe detalii despre acest subiect în ediția de mâine a ziarului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8338 secunde