ALDE va discuta despre alegerile locale în cadrul unei Conferințe Naționale

330
ALDE va discuta despre alegerile locale în cadrul unei Conferințe Naționale - alde-1579722809.jpg

Articole recomandate

Delegația Permanentă a ALDE a aprobat, ieri, organizarea unei Conferințe Naționale în cadrul căreia vor fi luate în discuție principalele teme și proiecte cu care partidul se va prezenta în alegerile locale și parlamentare de anul acesta, a anunțat președintele ALDE, senatorul Călin Popescu-Tăriceanu.


"Delegația Permanentă a luat în discuție necesitatea organizării unei conferințe naționale și a aprobat acest lucru. Organizarea unei conferințe naționale care să permită dezbaterea și aprobarea principalelor teme politice de campanie și principalelor proiecte cu care ALDE se va prezenta în alegerile locale și parlamentare anul acesta. Sigur că aveam și opțiunea unui congres, însă organizarea unui congres, conform normelor statutare, este foarte greoaie și ne-ar fi obligat la o serie de pași și decizii pe care să le adoptăm și care să țină cont de realitățile politice", a precizat Tăriceanu, la Digi24.


Conferința Națională va fi organizată, potrivit liderului ALDE, la o dată care să presupună o agendă politică ceva mai liberă, pentru a crește vizibilitatea temelor principale pe care partidul vrea să le transmită electoratului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2438 secunde