AEP vine în sprijinul românilor din diaspora privind tehnica de votare

230
AEP vine în sprijinul românilor din diaspora privind tehnica de votare - aepclipvotare-1572204422.jpg
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a postat pe YouTube și pe Facebook două videoclipuri, realizate în parteneriat cu Televiziunea Română, prin care ilustrează tehnica votării la alegerile prezidențiale, venind astfel în sprijinul românilor care votează în diaspora. 


Într-un comunicat dat, ieri, publicității, AEP anunță că pune la dispoziția alegătorilor români din străinătate, care doresc să își exercite dreptul de vot la alegerile pentru Președintele României, clipuri video menite să ilustreze tehnica votării la scrutinul prezidențial. În acest sens, AEP a realizat, în parteneriat cu Televiziunea Română, două videoclipuri informative - unul pentru votul la secția de votare din străinătate și un altul pentru votul prin corespondență. 


Materialele pot fi vizionate pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook a Autorității Electorale Permanente și pot fi preluate în regim gratuit de către instituțiile mass-media interesate. Clipurile sunt disponibile la următoarele link-uri: Clip de informare a alegătorilor care votează la secția de votare din străinătate: https://www.youtube.com/watch?v=OdmJVDVOek0 și Clip de informare a alegătorilor care votează prin corespondență: https://www.youtube.com/watch?v=uDzSyuJBN2s.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4054 secunde