Adrian Țuțuianu: "Pro România va susține moțiunea de cenzură"

227
Adrian Țuțuianu:

Articole de la același autor

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte la Pro România, a anunțat, ieri, că formațiunea politică pe care o reprezintă va susține moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă. 


"Pro România va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Ne interesează mai puțin textul ei, ci să ajungem la o soluție constituțională legat de funcționarea guvernului. În al doilea rând, suntem interesați ca, după ce moțiunea de cenzură va fi trecut prin Parlament, să avem o guvernare mai bună pentru că noi considerăm că cea actuală este departe de așteptările românilor, lucru care s-a văzut prin sancțiunea primită de PSD la votul de la alegerile europarlamentare", a afirmat Adrian Țuțuianu, citat de Agerpres. 


Acesta a menționat că, în funcție de evoluțiile ulterioare de pe scena politică, Pro România nu exclude susținerea unor alte formațiuni politice decât ALDE și PSD. 


"Sigur că prima noastră opțiune rămâne alianța pe centru-stânga și asta înseamnă Pro România-PSD-ALDE, dar nu excludem să susținem și alte formule în raport de evoluțiile politice de la nivel național", a precizat vicepreședintele Pro România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3425 secunde