Administrația locală continuă reabilitarea trotuarelor

de Madlena CĂLUGĂREANU Marţi, 23 Iulie 2019 193
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Patriei. În ceea ce privește carosabilul, se va asfalta strada Baba Novac, între strada Andrei Mureșanu și strada Soveja și o alee de acces din strada Semănătorului. 


De asemenea, se acționează pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.


Conform graficului de lucru, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în cartierele KM 5, pe strada Pandurului nr. 9, Faleză Nord, pe strada Unirii, în dreptul bl. U6 și pe strada Cașin, zona bl. G5C, Inel II, pe străzile Plantelor și Cutezătorilor.
Tot în această săptămână, se vor realiza marcaje rutiere în stațiile de autobuz și de taxi și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. Pentru protecția pietonilor, continuă amplasarea stâlpișorilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei