Administrația locală a îmbunătățit accesul rutier și pietonal în cartierul Km 5

de Carmen MOCANU Miercuri, 20 Mai 2020 202
Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis, ieri, că echipele SC Confort Urban SRL au finalizat recondiționarea carosabilului pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, din cartierul Km 5. Mixturile asfaltice au fost turnate în două straturi, pentru a asigura condiții optime de trafic rutier, iar lucrările de reabilitare a tramei stradale desfășurate de Primăria Municipiului Constanța au modernizat zona rezidențială.

Lucrările de asfaltare au cuprins și strada Prelungirea Micșunelelor, unde suprafața decopertată a fost reabilitată. Tot pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, municipalitatea continuă programul de modernizare a traseelor pietonale. În această perioadă, se reabilitează trotuarele prin montare de borduri noi și turnare de asfalt.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se lucrează. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei