Administrația din Medgidia dă startul celei de-a doua acțiuni de dezinfecție

254
Administrația din Medgidia dă startul celei de-a doua acțiuni de dezinfecție - medgidia44-1585592121.jpg

Articole de la același autor

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia demarează cea de-a doua acțiune de dezinfecție, în perioada 30 martie - 6 aprilie 2020. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, aceasta se va desfășura în toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.



Acțiunea va respecta intervalul orar 08.00 - 20.00, cu posibilitatea deprelungire până la ora 22.00, în situații excepționale, și pentru dezinfecție se va folosi substanța "Bionet A 15"."Produsul este avizat de Ministerul Sănătății și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană dinRomânia. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea,securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului,făcând parte din grupa a III-a de toxicitate", au declarat reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia.



Reamintim că prima acțiune de dezinfecție a fost executată înperioada 17 - 21 martie 2020 și a vizat toate unitățile de învățământ și instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale amunicipiului Medgidia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5331 secunde